Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- معاون مرکز لرزه نگاري مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران با بيان اينکه کشور ايران در تنش دائمي قرار دارد و به علت نزديک شدن 2 صفحه در جنوب و شمال کشور وقوع زلزله در هر لحظه دور از انتظار نيست.

بهزاد پورمحمد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در بجنورد، افزود: صفحه عربستان از جنوب و صفحه اوراسيا از شمال در حال نزديک شدن به هم هستند به طوري که اين 2 صفحه به طور متوسط سالانه 2 تا 3 سانتي متر به هم نزديک مي شوند و نزديک شدن سبب شده تا شاهد زمين لرزه هاي متعدد در کشور باشيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: کل کشور در مناطق مختلف شهري و روستايي در روي گسل و يا در حاشيه گسل ها قرار دارد البته در هر منطقه پتانسيل لرزه خيري هر گسل و بزرگاي متفاوت از پتانسيل لرز خيري گسل ديگر است.
وي افزود: با توجه به وضعيت زمين شناسي و تکتونيکي، کشور ما پتانسيل لرزه خيزي دارد و يک کشور لرزه خيز است.
به گفته معاون مرکز لرزه نگاري مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران، در 10 سال قبل 120 هزار زلزله در کشور رخ داده است .
وي در ادامه با اشاره به برخي شايعه سازي در باره وقوع زلزله گفت: موارد زيادي به دستگاه قضايي ارجاع شده است و به درخواست وزارت کشور، مطالب در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي هم توسط پليس فتا بشدت پيگيري مي شود.
وي گفت: يکي از وظايف مرکز لرزه نگاري کشور، پيشگيري از شايعه ها و پاسخ دادن به اين شايعه ها است و متاسفانه افرادي به خاطر تفکر ذهني و يا منافع خود نسبت به انتشار مطالبي مبني بر وقوع زلزله اقدام مي کنند که اين موار به لحاظ قضايي قابل پيگيري است.
وي با تاکيد بر اينکه هر گونه پيش بيني براي وقوع زلزله را رد مي کنيم افزود: پيش بيني زمان مکان و بزرگاي زمين لرزه اکنون به لحاظ علمي ميسر نيست و در جهان در حد مطالعه بوده است.
معاون مرکز لرزه نگاري مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران تاکيد کرد: اين مرکز به عنوان مسئول پاسخگوي تنش ها اجتماعي از جمله پيش گويي هاي زلزله، مي تواند طرح شکايت کند.
وي با اشاره به اينکه در خراسان شمالي نيز در فضاي مجازي مطالبي مبني بر قابل پيش بيني بودن زلزله منتشر شده بود گفت: اين افراد اگر ادعايي دارند به ما اعلام کنند تا راستي آزمايي کنيم و اگر ادعاها حتي اندکي به واقعيت نزديک باشد ما از اين افراد حمايت مي کنيم.
پورمحمد در بخش ديگر سخنان خود درباره پيش آگاهي ها از وقوع زمين لرزه در استان تهران و البرز گفت: تاکنون تنها نسبت به ثبت و اطلاع رساني از وقوع زلزله اقدام مي شد اما اکنون با رصد و ثبت خرده زلزله ها، تلاش داريم تا نسبت به پيش آگاهي نسبت به وقوع زلزله ها مبادرت کنيم تا مردم و دستگاه هاي اجرايي ورود به موقع و مناسب داشته باشند و از تلفات جلوگيري شود.
وي تصريح کرد: در زلزله اخير کرج در آذرماه گذشته، هفت، هشت روز قبل از زمين لرزه اصلي اطلاع رساني به اسانداري تهران، البرز و سازمان مديريت بحران کشور انجام شد و جلسه هايي هم براي آمادگي ها داشتيم.
معاون مرکز لرزه نگاري مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران افزود: لرزه هاي کوچک زيادي ثبت شده بود و شمار آن از حد نرمال هم بيشتر شده بود بنابراين پيش آگاهي ها به مسئولان داده شد.
وي خاطرنشان کرد: مسئوليت اطلاع رساني به مردم با مسئولان و متوليان است و اين مرکز در اين باره اقدامي انجام نمي دهد.
معاون مرکز لرزه نگاري مؤسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران براي شرکت در همايش زلزله-کيفيت ساخت و مديريت بحران با تاکيد بر مصالح ساختماني استاندارد به بجنورد سفر کرده است.
اخبار خراسان شمالي را در کانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران

امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

 وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

 امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشور‌های مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشور‌های آفریقایی جهت کسب استقلال از کشور‌های استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

امیر سرتیپ آشتیانی ادامه داد: در میان کشور‌های انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشور‌های آفریقایی به ویژه کشور‌های مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌نماید.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار داشت: متاسفانه شاهد استاندارد‌های دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشور‌های غربی و همچنین سکوت نهاد‌ها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشور‌های آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم‌های کشور‌های غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباوه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی در جنوب استان تا ساعتی دیگر
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • لحظه واژگونی تریلی درحال حرکت بر اثر طوفان+ فیلم
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران