Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه تهران، در مرداد ۱۳۹۸ تعداد ۷ زمین‌لرزه با بزرگای بیش از ۴.۰ در داخل کشور توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری به ثبت رسیده است که بزرگ‌ترین آن‌ها در تاریخ ۱۴ شهریور ماه ۱۳۹۸ با بزرگای ۵.۲ نزدیک به چرام واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد، رخ داده است.

بر اساس گزارش ها، ۶۷۳ زمین‌لرزه دارای بزرگای کوچک‌تر ۳، تعداد ۶۷ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۴-۳، تعداد ۶ زمین‌لرزه دارای بزرگای بین ۵-۴ و یک زمین‌لرزه نیز با بزرگای بین ۶-۵ رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی در دانشگاه تهران

سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی به مناسبت هفته جهانی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی به همت «کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ» با همکاری دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران ۳۰ مهرماه ۹۸ برگزار می شود.

هدف از برگزاری این سمینار بررسی مفهوم شهروندان با سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی و همچنین اشاره به چگونگی نقش آن در بهبود سطح اطلاعات، مشارکت و توانمندسازی همگان است.

علاقه مندان می توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی https://evand.com/events/mil۲۰۱۹ مراجعه کنند.

برگزاری نشست دانشگاهیان دانشکده جغرافیا با نماینده دانشگاه لوند سوئد

انجام پروژه مشترک بین‌المللی اراسموس پلاس بین ۶ دانشگاه اروپایی (با مدیریت دانشگاه لوند سوئد)، سه دانشگاه از کشور ایران (با مدیریت دانشگاه تهران) و ۲ دانشگاه از کشور یمن با عنوان "Environmental Management in the Middle East(EMME)" از جمله اهداف برگزاری این نشست است.

هدف اصلی این پروژه توسعه ظرفیت‌های علمی و آموزشی مرتبط با منابع طبیعی و محیط زیست با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور و GIS در منطقه خاورمیانه همچنین براساس این  فعالیت‌های مشترک بین‌المللی از قبیل برگزاری دوره های آموزشی مشترک، توسعه آزمایشگاه ها و تجهیزات دانشگاهی است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی، روز‌های ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. در این مسابقات ۱۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ دسته از جمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه نویسی، آتش نشان و مین‌یاب شرکت دارند.

مراسم اختتامیه مسابقات نیز ۲۰ اردیبهشت، در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

گفتنی است دانش‌آموزان سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات، مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌نمایند.

دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و کمیته ارزیابی حداکثر تا پایان تیر ماه اعضای اصلی تیم جهانی را انتخاب خواهند کرد.

لازم به ذکر است پیش از این تیم جهانی روباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی و مقام نایب قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده بود.

سال گذشته نیز نوجوانان نخبه کشور در مالزی قهرمان آسیا شدند.

دیگر خبرها

  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر سیرچ کرمان را لرزاند
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر