Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران امروز سه شنبه افزود:‌ این مرکز به‌عنوان متولی ثبت و اطلاع‌رسانی زمین‌لرزه‌ها، همواره برای پایش هر چه بهتر چشمه‌های زمین‌لرزه در سطح کشور، اقدام به راه‌اندازی ایستگاه‌های لرزه‌نگاری جدید و به‌روزرسانی ایستگاه‌های قدیمی می‌کند.

بر همین اساس ایستگاه لرزه‌نگاری منند از شبکه لرزه‌نگاری بیرجند با حمایت استانداری خراسان جنوبی و مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، به‌روزرسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت لرزه‌نگاری استان خراسان جنوبی در سال ۱۳۸۴ با نصب چهار ایستگاه لرزه‌نگاری آغاز شد. در سال‌های بعد تا امروز طبق نیازهای موجود همواره ایستگاه‌های شبکه لرزه‌نگاری بیرجند در حال افزایش یا به‌روزرسانی بوده است. ایستگاه لرزه‌نگاری منند در منطقه‌ای کوهستانی و ارتفاعات شمال شرق شهر بیرجند در سال ۱۳۸۴ راه‌اندازی شده و به‌منظور رصد دقیق‌تر فعالیت‌های زمین‌لرزه استان خراسان جنوبی به‌ویژه در مناطق شرق و شمال شرق بیرجند، تجهیزات این ایستگاه به تجهیزات مدرن ارتقا یافت.
هم‌اکنون شبکه لرزه‌نگاری بیرجند با هفت ایستگاه لرزه‌نگاری به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می کند و داده‌های ایستگاه‌ها برخط (آنلاین) به مرکز شبکه لرزه‌نگاری بیرجند و مرکز پایش زمین‌لرزه‌های کشور در تهران ارسال و همراه با داده‌های دیگر ایستگاه‌های لرزه‌نگاری، برای ثبت و پردازش مناسب‌تر زمین‌لرزه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در فروردین‌ماه ۱۳۹۹ تعداد نزدیک به ۷۱۰ زمین‌لرزه را ثبت کردند.

این زمین‌لرزه‌ها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ‌ داده و توسط شبکه‌های لرزه‌نگاری ثبت و تعیین محل شده‌اند.

برچسب‌ها بیرجند دانشگاه تهران زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند دانشگاه تهران زلزله بیرجند دانشگاه تهران زلزله ایستگاه لرزه نگاری لرزه نگاری دانشگاه تهران زمین لرزه ها ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۸۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضانوردان چین به زمین بازگشتند

فضانوردان ماموریت «شنژو ۱۷» پس از گذراندن شش ماه در ایستگاه فضایی «تیانگونگ» به زمین بازگشتند.

به گزارش ایسنا، سه فضانورد چین روز ۳۰ آوریل پس از گذراندن ۶ ماه در مرز نهایی به زمین بازگشتند.

به نقل از اسپیس، فضاپیمای ماموریت «شنژو ۱۷»(Shenzhou 17) حدود ۹ ساعت پس از خروج از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین، در ساعت ۵:۴۶ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی با چتر نجات در منطقه خودمختار مغولستان داخلی فرود آمد.

خبرگزاری دولتی شینهوا به نقل از «آژانس فضایی سرنشین‌دار چین»(CMSA) اعلام کرد که هر سه خدمه شنژو  ۱۷ شامل «تانگ هونگبو»(Tang Hongbo)، «تانگ شنجی»(Tang Shengjie) و «جیانگ شینلین»(Jiang Xinlin) سالم و ایمن هستند.

شنژو ۱۷ در روز ۲۵ اکتبر بر فراز یک موشک «لانگ مارچ ۲اف»(Long March 2F) پرتاب شد و حدود ۶.۵ ساعت بعد به ایستگاه فضایی تیانگونگ رسید.

بیشتر بخوانید:

چین ۳ فضانورد جدید به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» فرستاد

این ماموریت دوازدهمین پرواز فضانوردان چین و ششمین بازدید خدمه از تیانگونگ بود که مونتاژ آن در اواخر سال ۲۰۲۲ به پایان رسید.

سه خدمه شنژو ۱۷، جوان‌ترین خدمه‌ای بودند که تا آن زمان از تیانگونگ بازدید کردند. در روز پرتاب، هونگبو ۴۸ ساله، شنجی ۳۴ ساله و جیانگ ۳۵ ساله بود. در حال حاضر فضانوردان ماموریت «شنژو ۱۸» که روز ۲۵ آوریل پرتاب شد، این عنوان را به خود احتصاص داده‌اند. «یه گوآنگفو»(Ye Guangfu)، «لی گوآنگسو»(Li Guangsu) و «لی کنگ»(Li Cong) به ترتیب فقط ۴۳، ۳۶ و ۳۴ سال سن دارند.

خدمه شنژو ۱۷ در مدار پایین زمین ۶ ماه پرحادثه را سپری کردند. برای مثال، آنها ده‌ها آزمایش علمی و دو پیاده‌روی فضایی انجام دادند که یکی در ماه‌ دسامبر و دیگری در ماه مارس بود. پیاده‌روی‌های فضایی برای تعمیر آرایه‌های خورشیدی تیانگونگ انجام شدند که در اثر برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها آسیب دیده بودند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر سیرچ کرمان را لرزاند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد